Kenwood raadiosidelahendused nüüd TehnoTurg-T’s

Meil on hea meel teatada, et alates 1. augustist 2024 on meie tootevalikus saadaval kvaliteetne ja laialt tuntud raadioside bränd Kenwood. See tähistab uut ja olulist etappi meie ettevõtte arengus, kuna oleme omandanud Mobicom OÜ raadiosidevaldkonna kliendiportfelli. See samm võimaldab meil pakkuda veelgi laiemat valikut kvaliteetseid raadiosidetooteid ja -teenuseid.

Mida see tähendab meie klientidele?

Kõik endised Mobicomi kliendid võivad kindlad olla, et nende vajadused ja mured saavad meie poolt lahendatud. Pakume täisteenust alates konsultatsioonist ja müügist kuni garantiihoolduse ja kogu elutsükli teenusteni. Meie meeskond on valmis abistama nii meie Suur-Sõjamäe esinduses kui ka kliendi juures kohapeal, pakkudes paindlikke lahendusi ja asjatundlikku tuge.

Kenwood – tuntud ja usaldusväärne bränd

Kenwoodi nimi on kvaliteedimärk raadiosidemaailmas. Oma pikaajalise kogemuse ja innovaatiliste lahendustega on Kenwood saavutanud usalduse ja tunnustuse nii professionaalide kui ka tavakasutajate seas. Nüüd, kui Kenwood on osa meie tooteportfellist, saavad meie kliendid nautida selle brändi toodete töökindlust ja vastupidavust.

Mida pakume?

  • konsultatsioonid ja müük: Aitame teil leida parimad Kenwoodi lahendused vastavalt teie vajadustele.
  • garantiihooldus: Pakume garantiihooldust nii meie esinduses kui ka kliendi juures kohapeal, et tagada toodete sujuv ja katkematu töö.
  • elutsükli teenused: Alates seadmete paigaldusest ja seadistusest kuni regulaarse hoolduse ja uuendusteni – oleme teiega kogu teekonna vältel.

Kust leida rohkem infot?

Soovite rohkem teada saada? Meie veebilehel on nüüd saadaval kogu vajalik info Kenwoodi toodete kohta. Tutvu meie toodetega siin ja vaata ka Kenwoodi tootjalehte täiendava info saamiseks.

Esindus Suur-Sõjamäel

Meie esindus Suur-Sõjamäel on valmis teid vastu võtma ja pakkuma personaalset teenindust. Kui aga eelistate, et tuleksime teie juurde, on see samuti võimalik – meie spetsialistid on valmis tulema teile sobivasse kohta, et pakkuda kohapealset tuge ja teenust.

Võta meiega ühendust

Kui teil on küsimusi või soovite rohkem teavet Kenwoodi toodetest ja teenustest, võtke julgelt ühendust! Meie meeskond on alati valmis teid aitama ja leidma lahendusi, mis vastavad teie ootustele.